Prijzen Amersfoortse Havendagen uitgereikt

30 juni 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Er viel veel te winnen tijdens de eerste editie van de Amersfoortse Havendagen. Het Rad van Fortuin heeft honderden mensen blij gemaakt met tal van cadeautjes, van kortingen oplopend tot € 100,- bij de winkeliers op het Eemplein, dinerbonnen bij horeca, tot toegangskaarten voor concerten en tentoonstellingen, kortingen op kanohuur en vrijkaartjes voor Pathé, het Bosbad of de midgetgolf. Ook onder meer boeken, DVD's, CD's en zonnebrillen vonden hun weg naar enthousiaste bezoekers. Enkele hoofdprijzen, zoals de complete make-over van kapsalon Hizi Hair of een jaar lang gratis friet van Patates, zijn er niet uitgegaan. Tijdens de volgende editie van de Havendagen zullen deze ongetwijfeld weer worden meegenomen.

Het goede doel van de Havendagen was Stichting Pet'je Af. Deze stichting ondersteunt kinderen van 10 tot en met 14 jaar in achterstandssituaties door middel van onderwijs op zondag. Dankzij enkele winkeliersacties en de lotenverkoop voor het Rad van Fortuin werd voor deze stichting een totaalbedrag van € 1015,- opgehaald. Walter Roza nam namens Pet'je Af zondagmiddag de cheque in ontvangst.

De letterspeurtocht door de winkels bleek behoorlijk moeilijk, veel mensen gokten net verkeerd in de oplossing van de slagzin 'Shoppen is fijn, zeker op het Eemplein'. De prijswinnaar werd door Bart van de Heuvel van Saturn getrokken uit de stapel goede inzenders. Deborah Koelewijn, woonachtig in Amersfoort, won de Samsung breedbeeld TV, die beschikbaar gesteld was door de ondernemers-vereniging Eemplein.

Saturn had daarnaast met de actie 'koffiebonen- en koffiecups raden' twee koffiezetapparaten beschikbaar gesteld. De Siemens-koffiebonenmachine werd gewonnen door Nora Jonker en de Nespresso Delonghi door Helga van Soest. Samen met de Pioneer DJ school waren er drie prijzen uitgeloofd voor de deejays die tijdens de Havendagen op de DJ-truck hebben gedraaid. De eerste prijs (een cursus bij de DJ-school ter waarde van € 250,-) was voor DJ Benjamin. DJ Harut won de tweede prijs en DJ Jules kon de derde prijs mee naar huis nemen.

Alle prijswinnaars ontvingen de dag na afloop van de Havendagen hun gewonnen prijzen, die werden uitgereikt door Bart van de Heuvel, manager van Saturn, Jan-Willem Uwland, manager van Albert Heijn, (beide vertegenwoordigers van de ondernemersvereniging Eemplein) en Joost Gruijters, projectcoördinator van de Amersfoortse Havendagen.

Iedereen keek terug op een ,geslaagde eerste editie" van de Amersfoortse Havendagen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie