Charity Dinner brengt 59.100 euro voor CliniClowns op

21 juni 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT Het Charity Dinner dat op 20 juni in Amersfoort werd gehouden, heeft een kleine 60.000 euro voor CliniClowns bijeengebracht. De opbrengst van 59.100 wordt gedeeld met zusterstichting CareClowns die zich inzet voor ouderen met dementie.

Tijdens de avond stond de kracht van een lach centraal. De 180 aanwezigen werden ,,volop vermaakt" in een avondvullend programma waarin entertainment en ervaringsverhalen van jong en oud elkaar afwisselden. Naast een viergangendiner van duurzaam geproduceerde en biologisch geteelde streekproducten, werden tijdens de avond ook unieke kavels geveild en vond er een loterij plaats.

Veilinghuis Christie's nam belangeloos de veiling van een aantal unieke veilingkavels voor haar rekening. Topkavel bleek het behalen van een racelicentie onder begeleiding van autocoureur Jan Lammers, wat voor 4.150 euro onder de hamer ging. Samen met de andere veilingitems, loterij en tafelverkoop goed voor 59.100 euro waarmee beide stichtingen zo'n 4.700 kinderen en ouderen afleiding en plezier kunnen bezorgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie