Care for Women wint VROUW Award

12 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Het vrouwengezondheidscentrum van Care for Women heeft dinsdag de VROUW Award in de categorie Gezond & Fit gewonnen. Bijna 25.000 vrouwen hebben de afgelopen weken gestemd op verschillende producten en diensten die hun leven veraangenamen.

Uit handen van Duco Bouwens, presentator van Nederland in beweging, ontving Care for Women de Vrouw-Vlinder voor het beste initiatief in de categorie Gezond en Fit. Voor Care for Women een belangrijke prijs, omdat de beoordeling van deze VROUW Award geheel in handen lag van vrouwen zelf. Care for Women zet zich al jaren in voor meer vrouwspecifieke zorg en wil vrouwen goed helpen als het gaat om gezondheidsproblemen als de overgang, menstruatieproblemen, zwangerschap, borstkanker of anticonceptie. “Deze VROUW Award laat zien dat vrouwen Care for Women waarderen en dat is voor mij, als initiatiefneemster, een extra stimulans om verder te gaan en elke keer weer op een andere manier de gezondheidszorg voor vrouwen te verbeteren.", aldus Catherine van Heest.

Care for Women is vorig jaar gestart met vrouwengezondheidscentrum in Amersfoort. Hier werken zorgverleners uit de reguliere- en alternatieve geneeskunde samen op het gebied van vrouwengezondheid. Een bijzonder initiatief, welke door veel vrouwen ook bijzonder gewaardeerd wordt. Ook heeft Care for Women een landelijk netwerk van bijna 100 praktijken, waarin speciaal opgeleide vrouwelijke zorgverleners vrouwen helpen en adviseren op het gebied van de overgang, menstruatieproblemen, anticonceptie, zwangerschap en meer. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoed, zonder dat hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig is. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie