35e editie Halve van Hoogland

12 juni 2013 om 00:00 Sport

Vanaf 1 juni jongstleden kan er worden aangemeld voor de Kok Wooncenter Halve van Hoogland. Schrijf je dus op tijd in want de limiet voor wat betreft het aantal lopers is al snel bereikt. Zorg dus dat je er bij bent. Tevens kun je je aanmelden voor de door atletiekvereniging AV Altis georganiseerde clinics. Houdt dus de site regelmatig in de gaten voor meer informatie.

AMERSFOORT - Het is 2013 en dat betekent de 35e editie van de Kok Wooncenter Halve van Hoogland. Op zondag 22 september gaan duizenden lopers zich weer in het zweet werken op de 5 en 10 kilometer en natuurlijk ook de halve marathon.

Dit jaar is de Halve van Hoogland opgenomen in het programma van Run033.nl, een nieuw loopcircuit in Amersfoort. Run033.nl is een niet commercieel circuit zonder sponsoren en is het initiatief van de gemeente Amersfoort en de stichting Marathon Amersfoort. In het programma zijn zeven loopwedstrijden opgenomen die tussen maart en september van dit jaar hebben plaatsgevonden of nog plaatsvinden. De Halve van Hoogland is de tweede hoofdwedstrijd in dit circuit en sluit op 22 september aanstaande het programma van Run033.nl af. De eerste hoofdwedstrijd was de CityRun 2013 die afgelopen weekend plaatsvond. Wil je meer weten over Run033.nl? Kijk dan op de site www.run033.nl. Houdt de site in de gaten voor meer nieuws en informatie rondom de Kok Wooncenter Halve van Hoogland.

Clinics

Ter voorbereiding op de Kok Wooncenter Halve van Hoogland organiseert AV Altis clinics voor beginnende en licht-gevorderde lopers. Op zaterdag 29 juni aanstaande wordt onder leiding van gekwalificeerde trainers een training verzorgd waarbij gekeken wordt naar doelstelling en niveau van de loper. Inschrijven kan via inschrijving clinics Halve van Hoogland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie