50 plus TV Soesterkwartier

12 juni 2013 om 00:00 Sport

Paul van Helvoort, de voorzitter van TV Soesterkwartier die voor het leven te schijnt gekozen en al vele jaren de scepter zwaait op de tennislocatie aan de Dollardstraat, spreekt met verve over "zijn" vereniging en de totstandkoming van dit nieuwe 50+ toernooi: " Door de jaren heen is het seniorenbestand dusdanig gegroeid dat er meer en meer werd gesproken over een eigen 50+ toernooi. In navolging van het Keimeppers toernooi (LTV Randenbroek) en het 50+ toernooi van TV ALTA een Amersfoorts toernooi dat 50 plussers de gelegenheid zal gaan bieden om een balletje te slaan. Net als eerder gememoreerde toernooien zal ook ons komende toernooi dat de naam "Grijze Haren" toernooi heeft meegekregen, uitgaan van sfeer, saamhorigheid en gezelligheid met daarnaast natuurlijk de wil om zo hoog mogelijk te eindigen. Ingrediënten die 50 plus toernooien voor zowel de deelnemers als voor de vereniging/commissie een bijzondere uitstraling geven. We hebben er zin in!"

AMERSFOORT - Tennisvereniging TV Soesterkwartier speelt in de periode van 20 juli t/m 27 juli haar eerste 50+ toernooi onder de naam "Grijze Haren" toernooi. Dat betekent dat tennisminnend Amersfoort er weer een toernooi bij heeft dat ruimte biedt aan tennissers (dames en heren) die Abraham al in de ogen hebben gezien. Een absolute verrijking in het 50 plus Keistad tenniscircuit.

door Huub van Aerssen

Commissieleden

Dat een vereniging niet zonder vrijwilligers kan die namens de vereniging inhoud en leiding geven aan een toernooi is natuurlijk ook bij TV Soesterkwartier het geval. En die vrijwilligers, in de volksmond commissie genoemd, bestaan in dit geval uit de navolgende personen: Wedstrijdleiding Henk Vedder, Marjan van Ruler en Jeanette Kok; Wedstrijdcommissie Wilma de Laaf, Hans Sengers en Everhard Rutten. Daarnaast bestaat de commissie uit een aantal medewerkers/leden die zich bezighouden met ondersteunende activiteiten: Jan Bekker, Henk v/d Berg, Kees van Aken, Willem van Essen, Peter Sengers, Bert Verhaar, Co van Amerongen en Paul van Helvoort dragen er zorg voor dat het de deelnemers aan niets zal ontbreken. Angelique Hagelen is de steun en toeverlaat die daar waar nodig assistentie zal verlenen. Een ruim opgezette commissie die zeker van zich zal laten horen en zien.

Wetenswaardigheden

Er zal worden gespeeld op een viertal kunstgrasbanen in de categorieën damesdubbel, herendubbel en gemengddubbel met speelsterkten van 5,6,7 en 8. Ook TV Soesterkwartier hanteert het poulesysteem wat in principe voor de deelnemers drie wedstrijden garandeert. In het voorweekend start het toernooi om 10.00 uur en worden de laatste partijen gespeeld om 20.00 uur. Op de werkdagen wordt er gestart vanaf 15.00 uur. Dagelijks zullen er maaltijden worden geserveerd die worden samengesteld door Gerard en Annejoke v/d Brom, eigenaars van de Old Pepper Mill. Het betreft dagelijks een wisselend driegangen menu. Hoofdssponsor van het toernooi is Fintens Advies met daarnaast tal van subsponsoren. Inschrijven kan via toernooi.nl (inschrijving geopend), waarbij ook de verenigingssite verwijst naar de inschrijvingsprocedure. TV Soesterkwartier is er klaar voor!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie