Nieuw in Amersfoort: See Fashion

27 mei 2013 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - Afgelopen zaterdag opende See Fashion dameskleding feestelijk haar tweede vestiging in Amersfoort. Vijf jaar geleden werd de eerste vestiging in Bilthoven geopend.

De vraag 'Wat willen wij vrouwen?', hield eigenaresse Els van Marwijk bezig. Een simpel antwoord lag voor de hand: ,,We hebben behoefte aan een nieuwe outfit. Of dit nu zakelijk is, voor een leuk feest, gewoon om jezelf te verwennen of om je basis te verfraaien." Van Marwijk ziet het als een missie om in deze behoefte te voorzien.

In 2007 begon zij met de benadering van haar favoriete merken die nog niet in Bilthoven verkocht werden. 'Het zou geweldig zijn als ik met mijn passie deze merken mocht verkopen'. Dat lukte. Tegelijkertijd vond ze een mooie locatie in het centrum van Bilthoven en SEE was geboren.

Nu ruim vijf jaar later is haar oog gevallen op een prachtig stijlvol pandje aan de Krommestraat 23 in Amersfoort. ,,Het merkenaanbod is breed en zit qua prijsklasse in het midden en hoogsegment. Wij voeren prachtige modemerken van Patrizia Pepe tot Supertrash. Daarnaast hebben we een breed aanbod van accessoires variërend van sieraden van I'am Jai, Barong Barong en shawls van Stroke. Al met al de moeite waard om langs te komen."

See Fashion, Krommestraat 23, Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie