’t Hoogh Landt feestelijk en veelzijdig

25 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Bruidsparen vieren er de mooiste dag van hun leven, vergadertijgers brainstormen er, oma viert er haar tachtigste geboortedag en families komen langs voor een barbecue of steengrill. ’t Hoogh Landt partycentrum blinkt uit in veelzijdigheid. Tel daarbij de service en de honderd procent aandacht die de Lidy en Frank van Westerlaak samen met hun team de gasten geven en dat maakt het partycentrum tot een toplocatie in Midden-Nederland.

’t Hoogh Landt partycentrum is diep geworteld in het dorp Hoogland. Het karakteristieke pand dateert van 1919. Het rustieke uiterlijk laat onverlet dat zich binnen goed geoutilleerde zalen bevinden. De vergaderruimtes zijn uitgerust met alles wat er nodig is voor een hedendaagse bijeenkomst. Alle moderne audiovisuele hulpmiddelen en draadloos internet zijn beschikbaar.

Bedrijfsfeesten

Ondernemingen zijn niet alleen met hun zakelijke bijeenkomsten welkom in Hoogland. Ook voor bedrijfsfeesten zijn zij een graag geziene gast aan de Kerklaan. Van Westerlaak: ,,Netwerken, teambuilding of gewoon lekker ontspannen bezig zijn. Dat is de essentie van een bedrijfsfeest. In ons restaurant kunnen gasten terecht voor een avond gezellig barbecueën of steengrillen. Elke tafel heeft zijn eigen ingebouwde barbecue of steengrill. Aan het buffet maken gasten zelf hun keuze uit zeven soorten vlees, vis en zes soorten rauwkostsalades. In de zalen verzorgen wij uitgebreide buffetten van amuse tot tapas.”

Lekker eten, dus in Hoogland. ,,In onze keuken wordt nagenoeg alles zelfbereid, tot de sauzen en de dressing aan toe. We proberen verder zoveel mogelijk met verse producten te werken. En natuurlijk is een dieetwens, een vleesvrije barbecue of steengrill geen probleem”, vertelt Lidy van Westerlaak.

Het is niet alleen eten en feesten in ’t Hoogh landt, er is van alles te beleven. ,,We verzorgen workshops op allerlei gebied zoals Salsadansen, wijnproeven en in samenwerking met Joey Mercuur, workshops patisserie.

Verder organiseren we thema avonden voor bedrijfs- of familiefeest. De thema avond ‘I love Holland ‘ vrij naar het succesvolle TV programma van Linda de Mol is erg geliefd, maar er kan ook gekozen worden voor een Las Vegas avond of een swingende discotrain. Een tochtje op de milieuvriendelijke E-step door Hoogland West behoort ook tot de mogelijkheden.”

u ’t Hoogh Landt, Kerklaan 3,

3828 EA Hoogland, telefoon: 033 433 06 53, e-mail: info@hooghlandt.nl, www.hooghlandt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie