VakantieXperts Amersfoort overal thuis

25 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

,,Een vakantie aanpassen is maatwerk en meer dan dat mensenwerk. De juiste vragen weten te stellen aan de klant en goed luisteren, is het halve werk. Die klantwensen daarna matchen met de juiste bestemming is de kunst. Binnen ons team is een grote variatie in leeftijden, dat vergroot het inlevingsvermogen in de situatie van de klant, is het een gezin met kinderen of zijn het juist iets oudere personen. Er is altijd wel een teamlid, dat precies weet hoe dat voelt. Verder is er een schat van reiservaring aanwezig in ons kantoor, we weten dus waar we over praten.”

AMERSFOORT - Het team vakantie-experts van Janny van der Meer en Francisca Schagen heeft nagenoeg alle landen die zij adviseren zelf bezocht. De advieskracht van het reisbureau is dan ook ijzersterk, tel daarbij op de uitgebreide service die VakantieXperts biedt en de uitkomst is een gouden formule. ,,Onze kracht is onze ervaring en het feit dat we alles op alles zetten om onze klanten een zo perfect mogelijke vakantiebelevenis te geven”, aldus Van der Meer.

Aandacht is het toverwoord van VakantieXperts. Van der Meer: ,,Wij hebben altijd honderd procent aandacht voor de klant. Ik durf te stellen dat de klant bij ons nog steeds ouderwets koning is. Het maakt ons ook niet uit welke reis je wilt maken of dat een weekendtrip in Nederland is of drie weken Azië. Het is ons allemaal even lief, we doen altijd ons uiterste best om de perfecte vakantie te regelen.”

Een grote keuze en een goede deal zijn vanzelfsprekend voor het team van VakantieXperts. ,,We doen zaken met alle reisorganisaties”, aldus Van der Meer: ,,Mits ze natuurlijk bij het SGR zijn aangesloten, dat is wel een absolute voorwaarde. Maar voor het overige hebben we hier de bekende en de iets minder bekende touroperators in het schap. Daarnaast durf ik ons goede dealmakers te noemen. De gedachte dat je goedkoper uit bent wanneer je rechtstreeks bij de accommodatie boekt, is meestal onterecht. Een prijs hangt van zoveel factoren af, als reisbureau hebben wij toegang tot allerlei verschillende systemen, een prijsvergelijking hoort standaard bij ons advies. De beste reis voor het beste geld, dat is ons motto.”

Het boeken bij een reisbureau biedt de vakantieganger meer bescherming dan wanneer hij zelf een reis boekt, aldus Van der Meer. ,,Denk alleen maar eens aan de aswolk die afgelopen voorjaar een groot aantal reizigers dupeerde. Wij hebben dag en nacht doorgewerkt om onze klanten een goed alternatief te bieden. Degene die zelf een reis boekte, stond er alleen voor.”

u VakantieXperts, Leusderweg 160, telefoon 033 - 4655604, fax 033 - 4652959, amersfoort@vx.nl, www.vx.nl/amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie