Sportschool Slim Body Centre

11 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Afvallen, beter in je vel zitten, jezelf fitter voelen of een betere conditie: allemaal redenen om eens lekker te gaan bewegen. Voor veel mensen is de gang naar een van de grote sportscholen, echter een te hoge drempel. Voor hen is er nu het Slim Body Centre van Fred Vulhop. Van huis uit is Vulhop personal sportcoach in het buitengebeuren.

,,Om mijn coaching en sportbegeleiding verder uit te breiden ben ik nu ook met het Slim Body Centre begonnen. Deze bijzondere sportschool is spiegelloos, de muziek dient alleen als achtergrond en als je langs wilt komen, maak je een afspraak.

Zo wil ik het sportschoolbezoek aantrekkelijk, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen maken”, aldus Vulhop: ,,Wanneer je effectief wilt sporten is, zowel binnen als buiten, een goede en deskundige begeleiding onontbeerlijk. In een grote sportschool is de sporter vaak op zichzelf aangewezen, dan boek je dus niet het beste resultaat. In mijn eigen sportschool doe ik dat anders.”

,,Iedereen komt hier op afspraak, een les duurt een uur, zes sporters is het maximale aantal wat tegelijkertijd aan de slag is. Zo kan ik iedereen goed begeleiden en signaleer direct of iemand een ander schema nodig heeft of een apparaat verkeerd bediend.

Iedere potentiële sporter komt zo met zijn eigen idee naar een sportschool, in een uitgebreid intakegesprek passeren alle verwachtingen de revue. In die intake bespreken we het sportverleden, eventuele blessures en de lichamelijke gesteldheid van de klant.

Een goed afgestelde sportstart is erg belangrijk, want daarop baseer je je hele programma. Naar wens geef ik voedingsadviezen of begeleid mensen bij het volgen van Powerslim een eiwitverrijkt dieet, ook sporten met de zogenaamde Slimbelly is mogelijk.”

Geld is niet de belangrijkste drijfveer van Vulhop. ,,Wanneer ik dat zeg, gelooft niemand mij, maar het is echt zo, ik wil niemand het geld uit de portemonnee kloppen. Inschrijfgeld bestaat hier niet en ik werk ook niet met een doorlopend abonnement, maar met een vast aantal sessies die onbeperkt geldig zijn.

Ze behouden hun waarde en je hoeft je nooit een stilzwijgende donateur van mijn sportschool te voelen, je krijgt altijd waar voor je geld, zoals het hoort.”

u Slim Body Centre

Utrechtseweg 72

3818 EN Amersfoort

033 - 465 2223

info@slimbodycentre.com

www.slimbodycentre.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie