Laatste raadsvergadering Albertine van Vliet

23 juni 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De gemeenteraad nam dinsdagavond afscheid van burgemeester Albertine van Vliet. Dat gebeurde tijdens een speciale raadsvergadering die dinsdagavond werd gehouden en waarin ook bekend werd gemaakt dat Lucas Bolsius de voorkeurskandidaat is van de gemeenteraad voor het burgemeesterschap van Amersfoort.

Bij de bijeenkomst waren ook tal van genodigden aanwezig uit bestuurlijk Utrecht en Nederland. Daaronder burgemeesters uit onder meer Woudenberg, Leusden en Maarssen. Commissaris van de Koningin Roel Robbertsen was ook van de partij, evenals ex-minister Guusje Ter Horst van Binnenlandse Zaken en Ex-commissaris van de Koningin in Utrecht Boele Staal. Het werd een geanimeerd samenzijn.

Op vrijdag 25 juni van 15.00 tot 19.00 uur neemt burgemeester Van Vliet op een stadsfeest afscheid van alle Amersfoorters in de Veerensmeederij aan de Soesterweg 244. Het buitenterrein van het nieuwe onderkomen van Holland Opera aan de Soesterweg 244 wordt ingericht als een feestelijke festivallocatie, met onder meer een draaimolen, een fonteinbar, een podium en terrassen. Om 15.00 uur start een programma, dat voor ieder wat wils biedt. Vanaf circa 19.00 uur eindigt het festival. Het programma is nog onder voorbehoud.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie