Van de Wall Makelaars

12 mei 2010 om 00:00 Nieuws

Om toch maar zoveel mogelijk voor zijn klanten te kunnen betekenen is Van de Wall in 2010 onder de naam van Succesmakelaars een samenwerkingsverband is aangegaan met twee andere makelaarskantoren in de regio. Dit zijn Den Daas Makelaars uit Leusden en Winkel Makelaars uit Amersfoort. Samen willen zij een zodanige synergie bereiken dat de woningen die zij aanbieden, sneller en tegen een hogere prijs verkocht worden.

AMERSFOORT - Hubert van de Wall is Amersfoorter én makelaar in hart en nieren, ruim vijftien jaar geleden vestigde hij zich als zelfstandig makelaar in zijn geboortestad. De klant is altijd het vertrekpunt van Van de Wall geweest: ,,Makelaars denken vaak pandgericht, aan stenen dus. Terwijl het gaat om de koper en de verkoper en hun emoties, dat staat bij mij centraal”, aldus Van de Wall: ,,Dat, en zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.” Het zijn lastige tijden voor makelaars en woningverkopers.

,,We zijn deze unieke makelaarsamenwerking gestart om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn”, benadrukt Van de Wall Het voordeel voor onze klanten is evident. Je bent niet meer klant bij één makelaar, maar bij meerdere. Samen hebben we een groter bereik en dus meer verkoopkansen maar, en dat is het mooie ervan, zonder extra prijskaartje. Meer makelaar voor hetzelfde geld dus, waarbij de eigen makelaar altijd de leidende makelaar blijft.”

Succesmakelaars bestaat nu uit drie makelaarskantoren, maar Van de Wall voorziet wel dat de formule in de toekomst wordt uitgebouwd. ,,We gaan groeien tot zo’n vijf of zes kantoren in de regio”, vertelt Van de Wall: ,,De laatste honderd jaar is het eigenlijk zijn gangetje gegaan in de huizen business, maar dat is voorbij. In de komende jaren gaat er veel veranderen op de woningmarkt en dus ook bij de makelaars. Het wordt zeker niet eenvoudiger, maar dat betekent niet dat het minder leuk wordt. We kunnen niet stil blijven staan, de traditionele makelaar verdwijnt.”

Dat de rol van de full service makelaar essentieel blijft bij het aan en verkopen van woningen staat volgens Van de Wall vast. ,,Bij de Succesformule hoort een full service makelaar”, vindt hij: ,,Natuurlijk, deeldiensten zijn altijd bespreekbaar want we blijven ondernemers en de klant is koning. Ook de rol van de virtuele wereld moet niet overtrokken worden. Internet en Funda zijn niet zaligmakend, alles staat en valt bij presentatie en klantencontact. Wanneer je woning niet goed uit de verf komt op foto’s dan klikt een virtuele bezoeker snel door, maar iemand die je hebt ontmoet daar heb je grip op. Je weet wat hem of haar trekt, wat de wensen zijn, die database van geïnteresseerden die is enorm waardevol.”

u Van de Wall Makelaars, Maanlander 27, 033-4509090, www.vdwmakelaars.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie