1-0 Safa Agyazi, 2-0 Mo Ozturk

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Aan een remise heeft HVC komende zondag in de uitwedstrijd tegen BVV’31 voldoende om kampioen van de vijfde klasse G te kunnen worden. De titel had zondag al een feit kunnen zijn als Faja Lobi had meegewerkt. De naaste concurrent van HVC liet echter tegen Almere geen steek vallen. Dat deed HVC thuis tegen Hoograven ook niet, zodat de beslissing over het kampioenschap op de slotdag van de competitie valt.

Zonder de geschorste spelers Jochem van Koot en Geoff de Lange begon HVC niet sterk aan het duel op Zielhorst maar kwam de thuisploeg na een minuut of tien wel met 1-0 voor. Safa Agyazi liet twee tegenstanders zijn hielen zien en gaf ook de doelman van Hoograven geen schijn van kans: 1-0.

Tot de 35e minuut bleef die stand ongewijzigd. Toen raakte Mo Ozturk na een combinatie met Henk Baum de bal verkeerd. De bal belandde tot zijn eigen verbazing wel in de verre hoek van het Hoograven doel: 2-0.

In de tweede helft speelden de Amersfoorters voorzichtig om geen kaarten te riskeren met het oog op de beslissende confrontatie met BVV’31. Ozturk was met een schot op de lat nog dicht bij een doelpunt en had ook nog een strafschop verdiend.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie