1-0 Richard Moore, 2-0 Denny Kwakman

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Met een gelijkspel heeft Amsvorde zondag promotiekandidaat Waterwijk geen goede dienst bewezen. De Amersfoorters snoepten op Nimmerdor twee punten af (2-2) van de Almeerders en dat hadden er bijna drie geweest.

Tot een kwartier voor tijd had de formatie van trainer Fillie Kraak nog een comfortabele 2-0 voorsprong en leek de thuisploeg op weg naar de zege. Na een saaie eerste helft waarin weinig gebeurde, opende Amsvorde na een minuut of tien in de tweede helft de score. Richard Moore had succes met een vrije trap: 1-0.

Een kwartier later breidde Amsvorde de voorsprong uit. Denny Kwakman brak door de defensie van Waterwijk en schoof de bal beheerst langs de Almeerse sluitpost: 2-0.

Waterwijk zag de bui al hangen en nam met die achterstand geen genoegen. In het slotkwartier scoorden de bezoekers twee keer (2-2) waardoor zij nog in de race blijven voor een plek in de nacompetitie.