1-1 Thijs Grift, 1-2, 1-3, 1-4, 3-7 en 3-8 Emile Brouwer, 2-5 Rick Schopping, 2-6 Michael Ouwerkerk

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Vierdeklasser APWC kan zich op nieuwe seizoen gaan richten. De overwinning (3-8) die de Amersfoorters zondag op Batavia boekten, levert de ploeg definitief geen prijs op. SDO, concurrent in de strijd om een plek in de nacompetitie, liet tegen Zwaluwen Utrecht geen steek vallen. Daardoor bleef het puntenverschil tussen beide teams vier punten en dat is door APWC, met nog 1 wedstrijd voor de boeg, niet meer in te halen.

Met Berry Brandsen in het doel voor de niet beschikbare Wesley van Beekhoven keek APWC al na tien minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Het antwoord van de gasten kwam tien minuten later, via Thijs Grift: 1-1. APWC nam daarna het heft in handen. Nog voor rust was Emile Brouwer met een lobbal succesvol: 1-2.

De tweede helft was een doelpuntenfestijn. De toeschouwers kregen nog acht treffers te zien, zes voor APWC en twee voor de thuisclub. De Amersfoortse schutters waren Brouwer (4) , Rick Schopping en Michael Ouwerkerk: 3-8.