Inspiratie genoeg bij D’ouwe Steen

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

,,Dit betekent dat ik alles precies zo kan inrichten zoals ik dat wil. Neem ons nieuwe pand, dat is helemaal op maat gemaakt voor onze business en door de verhuizing zijn onze siertuinen weer helemaal bij de tijd.” Een nieuwe locatie, maar wat gebleven is zijn de ouderwetse kwaliteit en het enthousiaste team medewerkers, dat altijd met adviezen klaar staat. ,,Kwaliteit schrijven wij met een hoofdletter K”, beaamt Groenendijk: ,,Bij ons vind je alleen klasse A producten en dat geldt voor ons hele assortiment. We willen gewoon het beste van het beste en geven daar een gedegen advies bij. We zijn geen tuinarchitecten, maar in onze voorbeeldtuinen krijg je vanzelf inspiratie en onze medewerkers zijn prima in staat om een tuinontwerp te lezen en de klant te adviseren over welke invulling het beste bij zijn tuin past. Verder verkopen wij de bestrating niet per pallet maar gewoon per steen, dus moet je drieëntwintig stenen dan verkopen we drieëntwintig stenen. Daarnaast is het altijd mogelijk om standaardmaterialen te retourneren.”

AMERSFOORT - Sierbestratingspecialist D’Ouwe Steen heeft sinds kort een nieuwe stek gevonden op het industriepark De Wieken. Volgens ondernemer Jeroen Groenendijk is de onderneming nu nog beter bereikbaar. ,,Ik ben echt blij met onze nieuwe vestigingsplaats, we zitten in de oksel van de A28 en de A1 en zijn dus nu van alle kanten benaderbaar, daarnaast heeft het terrein twee ingangen, dat verbetert de doorstroming natuurlijk enorm”, vertelt hij: ,,Bovendien zit ik nu op eigen grond.”

Volgens Groenendijk gaan de tuintrends in bestrating niet zo snel als de marketeers ons willen doen geloven. ,,Grijs en antraciet zijn nog steeds de meest geliefde kleuren voor tuinbestrating. Een paar jaar terug hoorde je iedereen roepen dat bruin en terracotta weer hip zouden worden, maar daar merken we hier nog niet zo veel van. Wat wel verandert is de soort steen. We verkopen veel natuursteen en duurzame betonproducten, vooral dat laatste product is erg in opmars. Voordeel van beton is dat het kleurvaster is dan natuurlijke materialen. Beton ziet er na tien jaar nog precies hetzelfde uit dan toen het pas gelegd werd, natuursteen niet.”

D’Ouwe steen is zo langzamerhand veel meer dan alleen steen. Groenendijk: ,,We leveren de spullen voor een compleet ingerichte tuin. Dan praten we over verlichting, tuinhout, blokhutten, tuinhuisjes, binnenvloeren en waterpartijen. Tuinaanleg doen we zelf niet, wij verkopen en bezorgen alleen. Maar natuurlijk hebben we wel een lijstje met goede en betrouwbare vakmensen die we graag aan onze klanten toevertrouwen.”

u D’Ouwe Steen BV, De Zonnecel 1, telefoon: 033 - 456 58 35, fax: 033 - 453 13 11, info@ouwesteen.nl, www.ouwesteen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie