0-1 en 0-2 Lars Wolfkamp, 0-3 Khalid Said, 0-4 Rachid Oujama

21 april 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De inhaalwedstrijd tegen Maarssen heeft Quick donderdagavond geen windeieren opgeleverd. De Amersfoorters haalden op vreemde bodem onverwacht fors uit (0-4), een zege die de derdeklasser vrijwel zeker in veilige haven brengt.

Aan de eerste 45 minuten had Quick voldoende om Maarssen op een onoverbrugbare achterstand te zetten. Binnen een minuut of tien had Lars Wolfkamp zijn ploeg het goede voorbeeld gegeven. De middenvelder haalde twee keer doeltreffend uit: 0-2.

Daarna hadden de bezoekers over geluk niet te klagen. Nick Lanfermeijer kreeg een grote kans maar de speler van Maarssen zag zijn inzet op de lat belanden.

Quick nam met de 0-2 geen genoegen. Met een afstandschot liet Khalid Said de derde treffer aantekenen: 0-3. Nog voor rust zagen de bezoekers kans de al ruime voorsprong nog verder te vergroten. Rachid Oujama was de schutter: 0-4.

De tweede helft stelde niet veel meer voor. Quick vond de 0-4 voldoende en Maarssen was niet in staat meer om potten te breken.