1-0 en 2-0 Mark van Houten

31 maart 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Aan de opmars van VOP in de vierde klasse G is nog geen einde gekomen. De succesvolle formatie van trainer Wim de Haas boekte zaterdag de derde zege op rij en is na de winterstop nog ongeslagen. Slachtoffer van de Amersfoortse dadendrang was hekkensluiter Bunnik. Door een 2-0 overwinning staat VOP nu op een gedeelde tweede plaats in 4G.

Net als in de vorige competitieronde (3-0 winst op DVSA) lieten de Amersfoorters de kleine aanhang op sportpark Olympus lang op de doelpunten wachten. Na veel gemiste kansen in de eerste helft was het pas in de 76e minuut raak. Mark van Houten rondde een voorzet van Jeroen Louissen prima af.

Drie minuten later kon ook de tweede treffer worden genoteerd. Opnieuw stond Louissen aan de basis van het doelpunt. Hij gaf een voorzet waaruit Mark van Vulpen dacht nummer twee te scoren. Het houtwerk werkte echter niet mee. Via de onderkant van de lat belandde de bal voor de voeten van Van Houten die de rebound benutte (2-0).