Geflatteerd verlies Soesterkwartier

31 maart 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - In de eerste veldwedstrijd van 2010 leden de korfballers van Soesterkwartier een gevoelige, maar absoluut geflatteerde 9-3 nederlaag tegen WWSV uit en in Wijdewormer. Op het open complex gelegen aan de snelweg had de wind vrij spel wat voor beide partijen de nodige problemen met zich meebracht. Het duurde bijna tien minuten voordat de eerste treffer viel aan WWSV zijde. Nadat de thuisploeg op 2-0 was gekomen was het Priscilla Boute die de spanning voor Amersfoort weer wat terugbracht. Daar Soesterkwartier een toegewezen strafworp niet winst te verzilveren en WWSV nog eenmaal scoorde werd er gerust met een 3-1 voorsprong voor de thuisploeg. Na rust volgde weliswaar de aansluitingstreffer door Danny van Hout, maar WWSV wist kort daarop toch de voorsprong te vergroten en die voorsprong vervolgens ook niet meer af stond. Een toch enigszins geflatteerd verlies.