1-2 en 3-3 Emiel Brouwer, 2-2 Mark van Elst

31 maart 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Door een remise (3-3) tegen AS’80 heeft vierdeklasser APWC nog steeds kans op een plek in de nacompetitie. De Amersfoorters moeten dan in de resterende wedstrijden niet al teveel punten meer verspelen.

APWC stelde in de eerste helft van het treffen met de promotiekandidaat teleur. De 0-2 achterstand na 45 minuten was dan ook niet verrassend.

De formatie van trainer Harry Oussoren toonde echter karakter en kwam na rust sterk terug. Emiel Brouwer en Mark van Elst werkten de achterstand binnen vijf minuten weg: 2-2.

Daarna ging de strijd gelijk op en kregen beide teams kansen om te scoren. AS’80 was de eerste ploeg die het net vond en leek op de winst af te stevenen. APWC dacht er echter anders over. In de 85e minuut bleek Brouwer weer eens goud waard voor de bewoners van de Keerkring. De vaak productieve middenvelder zorgde voor de gelijkmaker: 3-3.