1-0 Richard Moore, 2-0 Arthur Buznun, 3-0 Henk Baum

31 maart 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De winst van Amsvorde op KVVA in de vorige competitieronde heeft de ploeg van trainer Fillie Kraak goed gedaan. Na de zege op de Dollardstraat volgde zondag een overwinning op het zwakke Batavia’90, de nummer voorlaatst in de vierde klasse H.

Met 3-0 bleven de Amersfoorters de degradatiekandidaat uit Lelystad eenvoudig de baas. In de eerste helft verzuimde Amsvorde het duel al definitief te beslissen. Uit de talrijke kansen wist alleen Richard Moore tot scoren te komen. Pech had de thuisclub in het eerste bedrijf ook. Zeker twee keer stond het houtwerk een doelpunt van Amsvorde in de weg.

In de tweede helft bleef Amsvorde de bovenliggende partij. Twee doelpunten volgden nog. Arthur Buznun, sinds kort in de selectie van Kraak, rondde een mooie combinatie doeltreffend af: 2-0. Daarna bepaalde invaller Henk Baum uit een scrimmage met een zuiver schot de eindstand op 3-0 waardoor Amsvorde nog kans maakt op een plaats in de nacompetitie.