Blom Elektro Hoogland, nu ook in 3D

31 maart 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Een meer dan optimale service, een uitstekende kwaliteit en een uiterst vakkundig advies. Ondernemers Timo en Bart Blom en hun team medewerkers doen hun uiterste best om dat iedere dag weer waar te maken.

Service, is tegenwoordig helaas vaak een loze reclamekreet, zo niet bij Blom Elektro, daar geldt nog steeds de klant is koning. ,,Service is bij ons in goud geschreven”, aldus Blom: ,,Alle grotere aankopen brengen we bij onze klanten thuis. Het hebben van een eigen technische dienst is wel ons sterkste servicepunt. Voor onze klanten reparren onze techneuten alle merken die we in huis hebben. Ze worden daarin ook regelmatig bijgeschoold, zoals nu met de nieuwe 3D technieken. Als het mogelijk is repareren we thuis bij de klant, maar gaat het niet, dan nemen we het apparaat mee naar onze eigen werkplaats, pas daarna komt de fabriek in beeld. Je zou kunnen zeggen dat wij de huisarts zijn en zij de specialist.”

Advies

Advies is de derde kernwaarde wanneer het gaat om service, bij Blom wordt niemand afgerekend op verkopen en dat komt het advies ten goede. ,,Wij werken niet op provisiebasis”, vertelt Blom: ,,De medewerkers zeggen daarom zonder schroom wat ze van een apparaat vinden, een advies zonder dubbele bodem, zeg maar. De keus blijft altijd aan de klant, niemand wordt hier iets opgedrongen.”

Blom Elektro doet in grote merken zoals Bose, Philips, Miele, AEG, Sony, JVC en Panasonic. Blom: ,,Alleen zij hebben de kwaliteit die wij willen voeren. We zijn aangesloten bij de winkelformule Elektrovakman, daardoor kunnen we onze klanten scherpe prijzen bieden. Daarom zeggen wij ook, Doe niet dom, koop bij Blom. We verkopen overigens niet alleen losstaande apparaten, je kunt bij ons ook prima terecht voor nieuwe inbouwapparatuur, die monteren we dan vanzelfsprekend ook weer netjes op de plek van het oude apparaat.”

3D TV

Bij een allround vakhandel staan natuurlijk de allernieuwste snufjes. Deze zomer wordt bijvoorbeeld de 3D TV bij Blom verwacht. ,,Echt een revolutie”, vindt Blom: ,,Ik ben er zelf heel erg enthousiast over. Het is echt indrukwekkend om een goede film in 3D te bekijken. Komende zomer krijgen we 3D televisies van Panasonic, LG en Sony binnen, ik ben benieuwd wat of de klanten net zo enthousiast zijn als wijzelf.”

u Blom Elektro

Zevenhuizerstraat 97

3828 PS Hoogland

033 480 19 10

www.blomelektro.nl

blom@elektrovakman.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie