Autobedrijf Piet Smink BOVAG bedrijf

24 maart 2010 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - Het autobedrijf van vader Piet en zoon Bert Smink is sinds 1977 gevestigd in Hoogland. In de afgelopen dertig jaar heeft de familie Smink haar naam goed op de kaart gezet. Het autobedrijf mag zich verheugen in een grote schare trouwe klanten die het motto van de onderneming, persoonlijk, onafhankelijk en objectief aan de lijve ondervinden.

Autobedrijf Piet Smink is nagenoeg vanaf de start van de onderneming aangesloten bij de BOVAG als lid Onafhankelijke Autobedrijven. Bert Smink: ,,De kwaliteit van de bij de BOVAG aangesloten bedrijven wordt ieder jaar door deze brancheorganisatie gecontroleerd. Alleen betrouwbare ondernemingen met deskundige medewerkers worden door de BOVAG geaccepteerd. Het lidmaatschap betekent meer zekerheid voor onze klanten. Tegelijkertijd met het lidmaatschap verbinden wij ons namelijk ook aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie die geldt en voor reparaties en voor occasions.”

Computertechnologie speelt een steeds grotere rol bij de moderne auto en van automonteurs wordt dan ook de nodige ICT-kennis gevraagd. Autobedrijf Piet Smink is sinds 1 februari 2010 een Bosch Car Service garage. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Bert Smink: ,,Door de samenwerking met Bosch Car Service kunnen we een goede diagnose stellen bij alle automerken. Daardoor zijn we ook even goed en vaak goedkoper dan een dealerbedrijf. Al onze medewerkers worden regelmatig bijschoolt door Bosch, op die manier blijft de kennis binnen ons bedrijf gewaarborgd.”

Naast reparatie, onderhoud en schadeherstel heeft Smink een occasionservice. ,,Klanten vragen ons regelmatig om naar een bepaalde auto uit te zien”, vertelt Bert Smink: ,,Op onze website staat verder altijd het meest actuele aanbod van onszelf, maar ook van de andere driehonderdveertig Bosch Car Service bedrijven. Occasions van elders, hebben we binnen een paar dagen bij ons in Hoogland. Bij het verkopen van een occasion telt onze adviesfunctie zwaar. De klant moet ervan op aan kunnen dat hij een betrouwbare auto aanschaft. Daarom kijken we bij iedere occasion of hij wel honderd procent goed is. Ik moet er achter kunnen staan, want ik wil mijn klant ook een volgende keer recht in de ogen kunnen kijken.”

u Autobedrijf Piet Smink BV

Zevenhuizerstraat 93

3828 PS Hoogland

Telefoon: 033 480 34 35

Fax: 033 480 78 10

E-mail: info@pietsmink.nl

www.pietsmink.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie