0-1 en 2-2 Damion Dekkers, 2-3 Youri Melkert

3 maart 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De derde minuut van de blessuretijd is Cobu Boys zaterdag in het uitduel tegen FZO noodlottig geworden. Toen moesten de Amersfoorters een tegendoelpunt incasseren (3-3) en waren de kansen op een driepunter voorbij.

Teleurgesteld verlieten de gasten dan ook het terrein van FZO waar zij zo goed aan het duel waren begonnen. In de 19e minuut opende Damion Dekkers de score, amper drie minuten later gevolgd door het tweede doelpunt van de bezoekers. De scheidsrechter keurde de treffer van Andrew Dillissen echter wegens buitenspel af, een tegenvaller voor trainer Jan van Leijenhorst en de zijnen.

Nog voor rust werkte FZO de achterstand weg waarmee het leed voor Cobu Boys nog niet voorbij was. Danny de Graaf veroorzaakte een kwartier na rust een strafschop: 2-1. De ploeg toonde echter karakter en slaagde er daarna in de achterstand om te buigen in een 2-3 voorsprong. Dekkers en Youri Melkert waren de schutters.

Toen de Amersfoorters daarna verzuimden meer kansen te benutten, sloeg de thuisclub genadeloos toe: 3-3.