Who’s afraid of the Old Show?

3 maart 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op een gegeven moment overkomt het iedereen, plotseling voel je je de nestor van het uitgaansleven. Peter Rip en Ton de Kruijff weten precies hoe de dertig plusser zich voelt, speciaal voor de jeugd van dertig tot vijftig plus organiseren zij daarom the Old Show oftewel uit je dak gaan zonder je de senior te voelen.

Rip: ,,Eigenlijk is de Old Show zoals de ouwe lulle disco show in Amersfoort hier oneerbiedig wordt genoemd, begonnen als grapje. Toen we de show voor de eerste keer organiseerden, wisten we dan ook niet wat we zagen, er kwamen direct zo’n driehonderdvijftig bezoekers op af. Tot vorig jaar waren er vijf shows per jaar, gezien de grote belangstelling en de enthousiaste reactie gaan we er in 2010 acht organiseren in Zandfoort aan de Eem.”

De Old Show mag zich niet alleen verheugen in de belangstelling van Amersfoorters, de bezoekers van het dansfeest komen van heinde en ver op het dansfeest af. ,,We hebben gasten uit heel Nederland”, vertelt Rip: ,,Het gekke is wel dat het concept alleen in Amersfoort werkt. We hebben geprobeerd om het dansfeest uit te rollen in de provincie, maar op de een of andere manier blijft de vloer dan akelig leeg. Daarom beperken we ons tot onze eigen stad, hier loopt het goed, de sfeer is ongedwongen, de mensen relaxed.”

De Old Show bestaat uit twee delen, Dinner and Dance, waarbij het Dancegedeelte afzonderlijk geboekt kan worden. Peter Rip, zelf al vijftien jaar entertainer en zanger draagt met zijn stem het dinerdeel. ,,Het diner begint om zeven uur ’s avonds, tijdens en tussen de gangen door zing ik Gouwe Ouwe hits variërend van Sinatra tot Bill Withers met daar tussen door een muzikale quiz. Na het diner om negen uur is het tijd voor de dance tot half twee. DJ Ton de Kruijff draait popmuziek uit de jaren zeventig tachtig & negentig waar de hele dansvloer van uit haar bol gaat.”

De old show blijft dus in Zandfoort aan de Eem maar een variant voor de zakelijke markt gaat op reis. N.l. de Gold Show (gouwe ouwe live & DJ Show)

Deze show is te boeken voor onder andere bedrijfsfeesten. Rip: ,,De Gold Show is een non-stop dans programma met klassiekers uit de jaren zeventig, tachtig en negentig met een mengeling van eigentijdse beats. Het derde concept is de Cruise and Gold show, dan varen we met de salonboot Prins van Oranje door de Amsterdamse Havens. Tijdens het diner treed ik op en daarna is het tijd voor de Gold Show.”

u The Old Show and the Gold show

31 (0)6 54902181

info@peter-rip.nl

www.old-show.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie