AA Kleding- verhuur voor feesten

24 februari 2010 om 00:00 Nieuws

,,Onze kracht is onze enorme collectie. In de galajurken gaat die van maat 34 tot en met 52. We hebben jurken in verschillende prijsklassen en niet één jurk is het zelfde, je hebt ze met strikjes en pailletjes maar ook heel sober en eenvoudig, voor iedere smaak is er een jurk. En vanzelfsprekend vermaken we de jurken wanneer ze niet helemaal passen. Een stukje korter, de bandjes een beetje innemen je moet je natuurlijk wel lekker voelen op een feest. Ik kan eerlijk zeggen er is er hier nog nooit iemand zonder jurk vertrokken en dat maakt me echt blij.”

AMERSFOORT - Het kledingverhuurbedrijf van Yvonne de Groot heeft voor ieder feest de juiste kleding in huis. Of je nu uitgenodigd bent voor een super chique gala of op een knotsgek themafeest wordt verwacht in de nieuwe winkel aan de Fuchsiastraat hangt net die outfit die nodig is om van ieder feest een succes te maken. ,,Het nieuwe pand is een verademing”, aldus De Groot: ,,Ik kan nu mijn hele collectie goed laten zien. Dat oogt niet alleen overzichtelijker, het is eenvoudiger een keus te maken.”

Echte keiharde trends zoals in de dagelijkse mode kent de galamode niet, maar helemaal trendloos is ze ook weer niet. “Veel dames kiezen vaak een jurk in de modekleuren, dit jaar was dat paars, maar zwart blijft de kleur die we het meeste verhuren. Dat is gewoon een veilige kleur, er zijn niet veel galagangers die op willen vallen. Trouwens, voor wie dat wel wil, dat kan, er hangen hier ook jurken die er echt uit springen, heftige jurken voor uitbundige mensen. De accessoires maken een outfit vaak helemaal af. Ik verhuur daarom ook tassen, sieraden, sjaals en jasjes. Naast een dame in gala hoort een heer in een smoking die hebben we in meest gangbare herenmaten. De smoking wordt inclusief manchetknopen, strikje en smokinghemd verhuurd.”

De tweede ‘poot’ van AA is de themakleding. De Groot: “We hebben voor elk wat wils. Themakleding is minder maatgebonden, vaak zit er elastiek in. Onze themakleding is van een goede kwaliteit en daardoor heel draagbaar. We zijn bezig met het opbouwen van een kinderthemakleding collectie en met het samenstellen van verkleedkisten voor kinderthemafeesten. Op dit moment staat hier al een piratenkist. Er zit van alles in van kleding tot accessoires en een compleet draaiboek voor het feest. Met de spullen uit die kist, kan je de kinderen een paar uur vermaken.”

Alle kleding van AA is schoon, fris en heel. ,,Daar ben ik heel strikt in”, vertelt De Groot: ,,Wanneer je hier binnenkomt, dan is het qua entourage net of je bij een modezaak binnenstapt. Alle verhuurde kleding wordt door ons gereinigd. Dat zit bij de huurprijs in.”

u AA Kledingverhuur, Fuchsiastraat 6 (zijstraat Noordewierweg), 06-44044805, info@aakledingverhuur.nl, www.aakledingverhuur.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie