Handyman van meer dan 1 miljoen

17 februari 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het assortiment van de Handyman omvat meer dan 1 miljoen onderdelen. Emiclaer heeft bijna 1 jaar haar eigen Handyman vestiging. Oscar Verweij over de kracht van Handyman en meer.

De vestiging in Emiclaer bestaat nog niet zo lang maar heeft haar bestaansrecht al helemaal bewezen. Verweij is blij dat hij de stap naar het winkelcentrum genomen heeft. ,,Ik wist dat er in dit deel van de stad een grote behoefte aan een zaak als de mijne bestond”, vertelt hij: ,,Het is gewoon heel lastig wanneer je voor ieder snoertje of een ander klein onderdeel de auto moet pakken om naar de binnenstad te gaan. Ik ben blij dat ik mijn klanten deze dichtbijservice kan bieden.”

Ooit waren stofzuigeronderdelen en accessoires het speerpunt van Handyman, maar in de loop van de jaren is het assortiment veel breder en vooral enorm diep geworden en dat is volgens Verweij nou juist de kracht van Handyman. ,,We hebben nagenoeg alles en daar weer heel veel van. Zo liggen hier tweehonderd soorten stofzuigerzakken en driehonderdvijftig verschillende soorten inktcartridges”, illustreert hij zijn verhaal. ,,Naast de originele onderdelen bieden we ook goede kopieën, waaronder ons eigen huismerk aan. Dat scheelt toch snel in de kosten, terwijl het qua kwaliteit niet eens zoveel uitmaakt.” Handyman is echt een inktcartridges specialist, we hebben echt alle cartridges van hele oude printers tot de aller nieuwste.

Het is ondoenlijk om alle onderdelen te noemen die Verweij onder zijn dak huisvest, maar een paar springen er volgens hem echt uit. ,,We zijn heel groot in onderdelen van huishoudelijke apparaten. Zelfs voor oudere apparatuur, die allang uit de collectie is, lukt het ons meestal wel om passende onderdelen te vinden. Verder hebben we heel veel op Audio, Video en Gsm gebied. We geven ook veel advies, bijvoorbeeld wanneer het even niet lukt om de nieuwe TV aan te sluiten. Dan buigen we ons samen met de klant over de gebruiksaanwijzing en daar komen we dan meestal samen wel uit.”

De Handyman is nog een echte toonbankwinkel, en dat is nu juist een van de charmes van het concept meent Verweij. ,,We hebben hier nog echt contact met de klant. Er is geen lopende band van je beep beep beep en betalen maar. Dat intensieve contact maakt het werk hier niet alleen boeiend voor mij, het is ook voor de klant een eyeopener. Dat het echt nog zo kan, dat je als klant nog gekend wordt.”

Handyman doet graag wat terug voor haar klanten, op dit moment is dat het prijzenfestival. ,,We hebben meer dan zevenduizend prijzen op een totaal van honderd filialen, dat betekent dus dat één op de twintig loten prijs is”, aldus Verweij.

u Handyman, De Beurs 25, 033 - 455 19 03.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie