Vuysters Financiële Diensten

3 februari 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Vuysters Financiële Diensten heeft zich aangesloten bij De Huizenbemiddelaar, een franchiseorganisatie op het gebied van woningbemiddeling. Naast het afsluiten van hypotheken, verzekeringen en consumptieve financieringen kunnen klanten nu ook terecht voor de aankoop en verkoop van particuliere woningen.

De Huizenbemiddelaar is een snel groeiende organisatie met op dit moment 47 vestigingen door heel Nederland. De organisatie richt zich op consumenten voor wie het zelf aan- of verkopen van een woning een brug te ver is, maar die de makelaarscourtage, gemiddeld drie- tot zesduizend euro, te hoog vinden. De Huizenbemiddelaar hanteert voor haar standaarddienstverlening een vast tarief van 695 euro.

Directeur Giel Vuysters is enthousiast over de uitbreiding van het dienstenpakket. ,,Het voelt een beetje als compleet worden”, vertelt hij: ,,Bij de verkoop van hypotheken en verzekeringen heb je altijd te maken met woningen. Het in huis hebben van de woningaankoop en woningverkoop maakt de cirkel rond. Voor onze klanten is onze toetreding tot De Huizenbemiddelaar dan ook een groot voordeel. Een hypotheek en een woning zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een huis kopen is één ding, de juiste hypotheek vinden is een tweede. Een goed financieel advies is maatwerk”, aldus Vuysters. ,,Makelaars moeten dat vaak uitbesteden. Door deze twee zaken onder één dak aan te bieden, voorkom je misverstanden.”

Als De Huizenbemiddelaar biedt Vuysters het hele scala aan makelaardiensten behalve de bezichtiging. ,,We doen alles. Samen met de verkopers bepalen we een reële prijs, maken een professionele brochure, plaatsen Te Koop-borden, voeren de prijsonderhandelingen en we nemen het papierwerk van het verkoopproces voor onze rekening. Alle woningen worden vanzelfsprekend geplaatst op de bekende woningverkoopsites zoals Funda en Jaap.”

Huizenverkopers bij De Huizenbemiddelaar hebben via een unieke code constant toegang tot hun eigen gegevens. Zo zijn ze iedere dag op de hoogte van de interesse die er voor hun woning is. Op de site staat ondermeer hoe vaak de brochure is bekeken.

Vuysters: ,,Ook voor de aankoop van een woning kunnen particulieren ons inschakelen. Een huis kopen doe je niet zomaar even, daarom is het fijn wanneer een onafhankelijke partij je bijstaat. Een partij die bovendien bouwkundig en prijstechnisch goed onderlegd is.”

u Vuysters Financiële DienstenBV, Nijverheidsweg Noord 60 - 88, 3812 PM Amersfoort, 033 - 422 65 15. Zie ook www.vuysters.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie