Dames Crackerjacks ten onder in Zeist

3 februari 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Doordat veel basisspeelsters niet aanwezig konden zijn trad er afgelopen zaterdag een gehavende selectie van de basketbaldames aan in Zeist voor de wedstrijd tegen BZ ‘72. In het eerste kwart kon Amersfoort de tegenstander nog verrassen en kon zelfs een voorsprong nemen van 10-15. Vanaf het tweede kwart begon de malaise voor Crackerjacks: BZ verdedigde strakker en de Amersfoortse dames kwamen nauwelijks meer tot scoren. Tot overmaat van ramp blesseerde basisspeelster Noortje van Scharrenburg zich op slag van rust. Met een achterstand van 29-24 werd begonnen aan de laatste twee kwarten, waarbij optimisme bij Crackerjacks hoog in het vaandel bleef staan. Maar ondanks dat Zeist grossierde in fouten bleef de ploeg sterker en slaagde Crackerjacks er niet meer in om het ontstane gat in punten te dichten. Met 64-46 het eerste verlies voor de Amersfoortse basketbaldames.