Lentink De Jonge Accountants

27 januari 2010 om 00:00 Nieuws

,,Opereren onder de paraplu van Lentink De Jonge heeft grote voordelen. Met 85 collega’s kunnen wij onze klanten nu alle diensten en expertises aanbieden. Dan moet je denken aan estate planning en het meedenken en faciliteren van bedrijfsovernames. Tegelijkertijd brengt de samenwerking ons ook een groter en homogener werkgebied. Met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk én Putten bestrijkt Lentink De Jonge een groot gebied.”

AMERSFOORT - Lentink De Jonge Accountants & Belastingadviseurs is een gedegen professional in accountancy en fiscale dienstverlening. Vakkennis, ruime ervaring, gedreven ondernemerschap en groot enthousiasme zijn de kernwoorden van de onderneming. In de vestiging in Amersfoort werken vijftien enthousiaste professionals onder leiding van de vennoten Martin van der Brug en Rudi Düpper. Düpper en Van der Brug zijn sinds 1 oktober 2009 onderdeel van de Lentink De Jonge Groep.

Zelf zijn de vennoten afkomstig en woonachtig in Amersfoort. ,,We kennen niet alleen de stad we bewegen ons in dezelfde sociale netwerken als onze klanten”, vertelt Düpper: ,,We weten dus hoe de hazen lopen, hoe de markt is en daarnaast hebben we beide voor onze carrière in de accountancy onze sporen verdiend als ondernemer. Voor onze klanten betekent dat een extra voordeel, we adviseren vanuit échte kennis niet vanachter de tekentafel.”

Lentink De Jonge is AFM-proof dat betekent dat de accountantsgroep de wettelijke controles bij middelgrote en grote ondernemingen op zich mag nemen. ,,De AFM verleent die vergunning niet zomaar. Het is het ultieme kwaliteitskeurmerk voor een accountant”, aldus van der Brug; “we nemen nu een speciale positie in de stad in. In Amersfoort zijn niet zo heel veel grote kantoren over, de allergrootsten hebben zich teruggetrokken. Wij zijn een van de weinige kantoren die de klanten het hele spectrum van de accountancy kunnen bieden. Bij ons gebeurt dat bovendien zonder verlies van het persoonlijke contact. Klanten die met Amersfoort bellen, krijgen altijd direct een ter zake deskundige aan de lijn. Korte lijnen en veel persoonlijk contact dat hoort bij ons kantoor.”

Een moderne accountant houdt zich niet met de cijferbrij bezig, zij biedt haar klanten cijfers met meerwaarde. ,,Cijfers zijn natuurlijk ons vertrekpunt, vanuit hen kijken we samen met de ondernemer naar wat die cijfers eigenlijk betekenen. Actief inspelen op wat de cijfers je vertellen is nu, meer dan ooit, van levensbelang wil je een onderneming gezond houden.”

u Lentink De Jonge Accountants & Belastingadviseurs, Maanlander 35, telefoon: 033 4552373, e-mail amersfoort@lenjon.nl, website www.lentinkdejonge.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie