Poging beroving

25 januari 2010 om 00:00 Nieuws

KRUISKAMP - Een 33-jarige Amersfoorter heeft zaterdag 23 januari een beroving weten af te weren. De man stond rond 23.00 uur bij een pinapparaat op de hoek van de Cabralstraat met de van Randwijcklaan toen hij rennende voetstappen vanaf de Cabralstraat hoorde komen. Hij zag een man die hem bedreigde met vermoedelijk een wapen. De man bedacht zich niet, duwde de dader aan de kant en rende weg. Daarop vluchtte de berover te voet weg weer richting de Cabralstraat. Het slachtoffer belde daarop de politie, die de dader niet meer in de omgeving heeft aangetroffen.

Meerdere omstanders waren getuige van de poging beroving en verklaringen zijn opgenomen. Eventuele overige getuigen of personen met nadere informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Man, rond de 20 jaar, ongeveer 1.90 cm lang, tenger postuur, slungelachtig type, negroïde uiterlijk, sprak accentloos Nederlands, droeg een grijs/zwarte sjaal om zijn hoofd en had een donkere jas en broek aan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie