Van de Kamp & Van Gelder

6 januari 2010 om 00:00 Nieuws

,,We zijn gegroeid op ‘hoort, zegt het voort’ en vooral dat vinden wij een groot compliment van onze klanten. De accountancybranche staat niet bekend om haar transparantie. Er wordt bijvoorbeeld veel geklaagd over onbegrijpelijke facturering. Dat doen wij totaal anders. Op basis van onze kennis en ervaring maken we bij iedere klant van tevoren een inschatting van de kosten. Iedereen krijgt dus van een ons een passende offerte. Blijkt het toch meer werk te zijn en dreigen we over dat bedrag heen te gaan, dan trekken we onmiddellijk aan de bel en kijken we samen met de klant hoe we verder gaan. Het belangrijkste is dat je altijd in gesprek blijft met je klant.” Van de Kamp & Van Gelder leveren alle reguliere accountancydiensten, van een jaarrekening, de belastingaangifte tot een gedegen advies. ,,Wij zijn beide zowel AA accountant als CB belastingadviseur”, vertelt Van de Kamp: ,,De klant kan en mag van ons dus een grote deskundigheid verwachten. Wij doen er ook alles aan om die deskundigheid op peil te houden.”

AMERSFOORT - Evert van de Kamp en Mirjam van Gelder hebben in een paar jaar tijd hun tweepersoonsonderneming Van de Kamp & Van Gelder Accountants en Adviseurs weten uit te bouwen tot een zes persoonscombinatie. En dat allemaal met het adagium: betrokken, betrouwbaar, bekwaam en betaalbaar. Van de Kamp: ,,We zijn goed voor onze klanten, openheid, helderheid en duidelijkheid, staan bij ons kantoor met stip op nummer één en dat wordt goed gewaardeerd.”

,,Niet alleen onze kennis is trouwens prima op peil, onze manier van werken is dat evenzeer. We hebben flink geïnvesteerd in automatisering. De allernieuwste software zorgt ervoor dat we onze interne processen goed op orde hebben. Je zult bij ons niet vaak gele post-it briefjes vinden. Alle in- en uitgaande post, gespreksnotities en alle permanente gegevens van de klanten zijn digitaal opgeslagen. Mocht er iemand van ons uitvallen dan heeft dat geen gevolgen voor onze dienstverlening richting klant en dat is toch een veilig idee. In de toekomst gaan we dat digitale dossier verder uitbreiden. Dan hebben klanten zelfs online toegang tot hun eigen gegevens.”

Voor ZZP-ers heeft het accountantskantoor een speciaal pakket. ,,Veel ZZP-ers en dan doel ik vooral op mensen die zichzelf en hun kennis projectmatig verhuren, denken dat wij als accountants niks voor hen kunnen betekenen. Het tegendeel is waar, we kunnen hen veel werk uit handen nemen én voor een redelijk tarief ervoor zorgen dat het administratieve en fiscale deel van hun onderneming pico bello voor elkaar komt.”

u Van de Kamp & Van Gelder, Uraniumweg 56-F, telefoon 033 - 465 21 06, e-mail info@vdkvg.nl, website www.vdkvg.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie