0-1 Herman Struijk

2 december 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De wedstrijd tussen de vierdeklassers Sporting’70 en KVVA is zondag kort voor rust bij een 0-1 stand in het voordeel van KVVA abrupt aan een einde gekomen. De oorzaak was een scheenbeenbreuk van een Sporting speler die plotseling ter aarde stortte zonder dat er iemand in de buurt was. De scheidsrechter besloot na overleg met beide partijen de ontmoeting te staken.

Motorambulances waren snel ter plaatse maar konden de pechvogel niet meenemen. Bijna drie kwartier lag de Utrechter op de grond voordat hij met een ambulancewagen werd afgevoerd.

Een bijna compleet KVVA was goed aan de wedstrijd begonnen. In de 19e minuut stond Chris Metaal met een goed genomen vrije trap aan de basis van de enige treffer op Utrechtse bodem. Herman Struijk was de schutter: 0-1. Daarna had de score nog veel hoger kunnen uitvallen als de KVVA’ ers Jan Struijk en David Fugar met hun kopballen meer geluk hadden gehad.