0-2 Tommy Mannien, 0-3 Jorrit Smit, 0-4 Barry Smeeing, 0-5 Sebastiaan Verhoeve

11 november 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Zonder al teveel moeite heeft VVZA zondag de uitwedstrijd tegen Batavia tot een goed einde gebracht. Met duidelijk verschil (0-5) bleven de Amersfoorters de thuisclub de baas.

VVZA had alleen in de beginfase moeite met het verdedigend spel van Batavia, een van de zwakkere broeders in de vierde klasse. Pas na een minuut of 25 viel de eerste treffer, een eigen doelpunt van een Batavia-speler: 0-1. Nummer twee en drie konden ook in de eerste helft worden genoteerd. De schutters waren Tommy Mannien en Jorrit Smit: 0-3.

De tweede helft was een formaliteit, zeker na de vierde treffer van de bezoekers. Barry Smeeing droeg een minuut of vijf na de hervatting ook zijn steentje bij aan het succes van VVZA: 0-4.

Halverwege het tweede bedrijf konden de gasten voor de laatste keer juichen. Sebastiaan Verhoeve boekte succes met een fraai genomen vrije trap: 0-5.