1-0 Mark van Houten, 2-1 Gert Hazelaar

11 november 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Zes afwezigen telde VOP trainer Wim de Haas, ook volgend seizoen werkzaam voor de vierdeklasser, voor aanvang van de wedstrijd zaterdag tegen Elinkwijk. De resterende spelers van de hoofdmacht, aangevuld met onder andere Gert Hazelaar, stelden hun oefenmeester niet teleur. Bijna waren zij met een driepunter van het veld gestapt maar daar staken de Utrechters een stokje voor. Zij wisten een 2-1 achterstand weg te werken maar meer dan een remise (2-2) kregen zij ook niet.

Hazelaar speelde zaterdag een hoofdrol. De speler van VOP 5 stond aan de basis van de openingstreffer en nam zelf nummer twee voor zijn rekening. In de 18e minuut veroverde Hazelaar de bal en zette hij ploeggenoot Mark van Houten aan het werk. De aanvaller faalde niet toen hij alleen voor de doelman van Elinkwijk verscheen.

Drie minuten na rust werd VOP doelman Jelle Vermeulen voor de eerste keer gepasseerd. Amper drie minuten later liet Hazelaar drie verdedigers zijn hielen zijn waarna hij de bal beheerst achter de Utrechtse sluitpost deponeerde. De gasten antwoordden vrij snel met een rake schuiver.