1-0 Kevin Heideveld, 2-0 Dave Dekker

4 november 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Hoogland is er zondag op eigen veld tegen Hoofddorp niet in geslaagd een 2-0 voorsprong tot het laatste fluitsignaal vast te houden. Drie doelpunten kregen de Hooglanders nog om de oren en dat betekende dat de bezoekers met de winst aan de haal gingen.

In de eerste helft deden beide teams weinig voor elkaar onder. Met de 0-0 ruststand mocht vooral de thuisclub niet ontevreden zijn omdat Florian Lammers twee keer een tegendoelpunt voorkwam.

De tweede helft was amper begonnen toen de 2-0 al op het scorebord stond. Kevin Heideveld (1-0) en Dave Dekker (2-0) waren de schutters. Zes minuten later was de stand al weer gelijk: 2-2. In het resterende half uur kregen beide teams genoeg kansen om de wedstrijd te beslissen. Alleen Hoofddorp was nog een keer trefzeker, een kwartier voor tijd uit een counter: 2-3. Toen was de Hooglandse verdediger Erwin Hermsen al met een beenblessure van het toneel verdwenen.