Verlichtingsafdelingen Praxis vernieuwd

28 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De verlichtingsafdelingen van de beide Praxisvestigingen in Amersfoort zijn vernieuwd en tegelijkertijd flink uitgebreid. Functioneel licht, sfeerlicht, buiten- en binnenlicht de Praxis heeft het allemaal in huis.

,,De verlichtingsafdeling heeft een enorme boost gehad. Ik schat dat we wel dertig procent van het aanbod vernieuwd hebben. Ons assortiment is nu gevarieerd en eigentijds. Verder is ook de hele opstelling veranderd, alles is ruimer en daardoor overzichtelijker. Door deze move is Praxis in één keer de grootste in verlichting”, aldus Elwin Vos van de Praxis Amsterdamseweg.

Om het kiezen gemakkelijk te maken, is de binnenverlichting verdeeld in vier stijlgroepen: degelijk, basis, sfeervol/modern en nieuw/klassiek. In alle vier de stijlen is daarnaast een onderverdeling in prijsklassen gemaakt. Martijn Kip, Praxis Saturnus: ,,We hebben een lamp voor ieder interieur en een lamp voor iedere kamer, van slaapkamer tot badkamer van keuken tot woonkamer. En voor wie zich niet kan vinden in een van onze vier stijlen, is er altijd nog de mogelijkheid om zelf een lamp samen te stellen. Binnen ons concept ‘home-sweet-home’ kun je een persoonlijke lamp samenstellen uit losse elementen. Dan heb je pas echt een lamp die bij je past.”

Philips, Massive en Paulmann zijn drie van de merken binnen het Praxis assortiment. Vos: ,,Van Philips hebben we bijvoorbeeld de Ecomoods verlichting, strak, eigentijds en vol snufjes, maar waar deze verlichting echt alle andere in verslaat is energiezuinigheid en levensduur. De Ecomoodslamp is wel tachtig procent zuiniger dan een gewone lamp en gaat wel 120.000 branduren mee. Van Massive hebben we naast het basisassortiment ook hun zogenaamde topselectie en Paulmann tenslotte is een super innovatief designmerk uit Duitsland.”

Functionele verlichting, voor bijvoorbeeld de werkkamer en buitenverlichting zijn volop verkrijgbaar bij Praxis. ,,Voor buiten hebben we alles van traditionele buitenlantaarns tot design met en zonder bewegingsensor”, vertelt Kip: ,,Nieuw voor in de tuin zijn de solarlampen die je kunt koppelen. Lampen die meer in de schaduw staan, krijgen energie van de lampen die volop van de zon profiteren. Op die manier heb je door de hele tuin dezelfde lichtintensiteit.”

Van superstrakke ledverlichting tot een innovatieve dimbare spaarlamp. Het is er allemaal op de vernieuwde verlichtingsafdeling van de beide Praxis winkels. Wie wil komen kijken, aan de Amsterdamseweg is de lichtafdeling al helemaal op orde. Eind deze week is de Mega Praxis aan de Saturnus op orde.

u Praxis, Amsterdamseweg 137, 033 - 461 11 99 en Praxis, Saturnus 4, 033-4563127

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie