0-1 Simon van Dijk

21 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - CJVV mag dankzij Simon van Dijk drie punten toevoegen aan de al eerder behaalde zes punten. Na een minuut of twintig in de eerste helft zorgde de Amersfoorter voor de enige treffer in de wedstrijd: 0-1.

De tweede winst op rij van CJVV kwam na de openingstreffer niet echt in gevaar. Dalto, een van de minste ploegen in de derde klasse, bracht de bezoekers niet echt in de problemen. Vooral met lange ballen probeerde de thuisclub tevergeefs tot succes te komen.

CJVV verzuimde het duel voortijdig op slot te gooien. De gasten kregen genoeg kansen maar zij hadden hun vizier na de eerste treffer niet meer goed gericht. Zeker vier scoringsmogelijkheden konden voor de bezoekers worden genoteerd. Die werden echter niet benut waardoor de ontmoeting tot het laatste fluitsignaal spannend bleef. CJVV gaf de voorsprong echter niet meer uit handen. De keistedelijke ploeg heeft nu negen punten uit zeven duels verzameld en kan nu weer omhoog kijken.