1-1 Andrew Dillissen

21 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De tweede treffer van De Meern was zaterdag het breekpunt in het duel tegen Cobu Boys. Op dat doelpunt hadden de Amersfoorters geen antwoord, met als gevolg een onnodige nederlaag (1-3).

Na een rommelig begin ging Cobu Boys steeds beter spelen. De thuisclub moest echter eerst een achterstand wegwerken. Na een minuut of tien had De Meern de score geopend. Daarna was Cobu Boys constant op de helft van de tegenstanders te vinden. In de 25e minuut werd de ploeg van trainer Jeroen Jooren voor hun aanvallende spel beloond. Andrew Dillissen zorgde voor de verdiende gelijkmaker: 1-1.

In de tweede helft leek De Meern rijp voor de slacht maar dat kwam er niet van. De scheidsrechter greep niet in en liet doorspelen toen de grensrechter van Cobu Boys voor buitenspel vlagde. De Meern profiteerde daarvan: 1-2.

Na die tegenvaller kreeg Cobu Boys nog kansen op de gelijkmaker. Die bleef echter achterwege waarna de gasten in de slotfase de eindstand op 1-3 bepaalden.