1-0 Jeroen van ‘t End, 2-0 Wilfried Rietveld, 3-2 Jerry Russchen, 4-2 Jerry Russchen

14 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Na drie remises en één nederlaag is CJVV er eindelijk in geslaagd de eerste driepunter in dit seizoen te realiseren. Op eigen veld rekenden de Amersfoorters af met Sterrenwijk. De winst kwam pas in de slotfase tot stand en dankt de thuisclub aan Jerry Russchen. De invaller die wacht op een operatie, was twee keer trefzeker, in de 87e en 90e minuut.

CJVV was verzwakt aan het duel tegen de Utrechters beginnen. Door het ontbreken van veel spelers moest trainer Jos Krikke improviseren. Paul Richard was dit keer in de achterste linie geposteerd en in de voorhoede was een plaats ingeruimd voor Jeroen van ‘t End. Dat pakte goed uit. Na een minuut of achttien opende Van ‘t End, dit seizoen in het derde team acterend, de score. Nog voor rust zag Wilfred Rietveld kans de voorsprong uit te breiden: 2-0.

Halverwege de tweede helft moest CJVV de eerste tegentreffer toestaan waarna in de 83e minuut nummer twee volgde: 2-2. Terwijl iedereen zich al verzoende met een gelijkspel, sloeg Russchen genadeloos toe: 4-2.