1-0 Yannick de Vries, 2-0 Yannick de Vries, 3-0 Guido van de Kamp

14 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Als een komeet schoot VOP zaterdag in het thuisduel tegen Zwaluwen Utrecht uit de startblokken. Drie doelpunten binnen zestien minuten zag de verraste aanhang van de thuisclub op sportpark Olympus en niets leek daarna een zege van de vierdeklasser in de weg te staan. Dubieuze beslissingen van de scheidsrechter pakten na de comfortabele voorsprong in het nadeel van VOP uit waardoor de ploeg uiteindelijk met een remise genoegen moest nemen: 3-3.

Bovendien haalden twee spelers van de thuisclub het einde van de wedstrijd niet. Na twee doelpunten van Yannick de Vries en een treffer van Guido van de Kamp werd Jeroen Louissen op slag van rust met een tweede gele kaart geconfronteerd dus moet hij met rood het veld verlaten.

De tweede rode kaart was voor Merijn Kramp en werd uitgedeeld nadat de bezoekers de achterstand via een strafschop hadden kunnen verkleinen: 3-1. Daarmee was het leed voor VOP nog niet voorbij. Met negen man moest de ploeg nog twee treffers incasseren: 3-3.