0-1 Wilfred Rietveld; 1-1 Rob van Kommer

7 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Voor rust was de eindstand al bereikt in de ontmoeting tussen Scherpenzeel en het bezoekende CJVV. Beide teams kwamen in het eerste deel van de krachtmeting eenmaal tot scoren: 1-1.

Op sportpark De Bree-Oost nam CJVV de leiding. Het Amersfoortse doelpunt kwam op naam van Wilfred Rietveld. Door slordig uitverdedigen verspeelde de ploeg van trainer Jos Krikke deze voorsprong binnen tien minuten. Scherpenzeler Robbert Vlaanderen kwam dreigend het strafschopgebied van CJVV binnen, waar Hidde Vermeer hem onreglementair stuitte. De toegewezen strafschop werd onberispelijk verzilverd door Rob van Kommer. CJVV-keeper Arjen Nawijn was volstrekt kansloos.

Met de remise kreeg CJVV te weinig, oordeelde coach Krikke die nog altijd wacht op zijn eerste competitiezege. ,,Wij waren op alle fronten de betere ploeg’’, vond hij. Het grote manco was andermaal het benutten van de doelkansen. ,,We missen een doelgerichte spits’’, verzuchtte Krikke. Collega Eddy Hof prees zijn ploeg voor de gedegen organisatie. ,,Die was nodig. We kregen te veel goals tegen.’’