1-0 Roy Tomassen

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - De spelers van Hoogland misten zondag in de thuiswedstrijd tegen DCG de juiste vorm om tot winst te komen. Na 90 minuten vermeldde het scorebord op sportpark Langenoord een remise: 1-1.

Dat was niet nodig geweest als de thuisclub erin was geslaagd een 1-0 voorsprong tot het laatste fluitsignaal vast te houden. Na een saaie eerste helft opende Roy Tomassen, na rust de vervanger van Kheibar Mangal, in de 60e minuut de score: 1-0.

Tien minuten later had de sterk acterende Luuk Voorburg pech met een inzet die via het lichaam van de DCG doelman de paal raakte. In plaats van 2-0 werd de stand vijf minuten later 1-1 na een fout in de Hooglandse defensie.

Niet veel later moest de thuisclub met een man minder verder spelen na een rode kaart voor Tomassen. Die tegenvaller ving de thuisclub goed op. De ploeg wist de schade verder te beperken en heeft zich nu in de middenmoot van de tweede klasse B genesteld.