John Frelink start Vrijehuizenmarkt

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Vanaf september kunnen kopers en verkopers terecht bij een nieuw makelaarskantoor. Vrijehuizenmarkt Amersfoort is gevestigd in het hartje van de stad en werkt anders dan men van een traditioneel makelaarskantoor gewend is. Zo hanteert Vrijehuizenmarkt een historisch lage courtage van 0,5% en wordt gewerkt op no cure no pay basis.

Vrijehuizenmarkt is een grote makelaarsketen met 100 zelfstandige vestigingen, die profiteren van landelijke dekking, een gezamenlijke website en een professionele organisatie. ,,Wel de lusten, maar niet de lasten”, vertelt eigenaar John Frelink. ,,Veel grote traditionele kantoren zijn vrij log, hebben hoge personeelskosten, dure kantoren. Dat moet allemaal ergens vandaan komen. In mijn geval ben ik de makelaar en mijn klanten hebben dus altijd direct contact met één en dezelfde persoon. Ofwel: als ik mijn werk niet goed doe, verdien ik ook niets. Dit is slechts één voorbeeld dat mij aanspreekt en waarin ik mij onderscheid. We hanteren geen intrekkingskosten of boetebedingen, dus als ik een woning niet verkoop en een klant besluit elders zijn geluk te beproeven, dan kost hem dat niets.”

De commerciële en daadkrachtige aanpak zorgt ervoor dat Vrijehuizenmarkt ondanks de moeilijke tijd ieder jaar meer woningen verkoopt. Door het netwerk van 100 kantoren beschikt de organisatie over een enorm bestand woningzoekenden, waardoor een koper vaak al snel in het vizier is. Ook de lage courtage van 0,5% vanaf een bepaald bedrag en een vast tarief hieronder werkt hier zeker aan mee. Zowel kopers als verkopers profiteren van deze gunstige voorwaarden. Maar Vrijehuizenmarkt Amersfoort kent nog meer voordelen. Zo wordt gewerkt met louter specialisten: een bekende architectuurfotograaf, ervaren copywriters, opmaakspecialisten en stylingadviseurs.

Alle woningen worden geplaatst in de fraaie etalage van het kantoor, op de eigen landelijke website, maar ook op bekende woningsites als Funda en JAAP. Vrijehuizenmarkt Amersfoort verzorgt naast aan- en verkoop ook bouwtechnische rapporten, gratis waardebepalingen en energielabels. Voor hypotheekadvies wordt gewerkt met onafhankelijke adviseurs. John Frelink is er klaar voor. ,,Ons kantoor biedt full service. Dat betekent dat we ook buiten kantooruren altijd telefonisch bereikbaar zijn. Zelfs voor afspraken. Wel zo gemakkelijk voor mensen die overdag werken. Ik nodig geïnteresseerden dan ook van harte uit om eens vrijblijvend een afspraak te maken of gewoon even binnen te lopen in ons nieuwe kantoor.”

u Vrijehuizenmarkt Amersfoort, Bloemendalse Binnenpoort 4, 033-4626561, www.vrijehuizenmarkt.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie