Soesterkwartier niet scherp genoeg

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen kwamen de korfballers van Soesterkwartier niet goed uit de startblokken. Op eigen veld werd met 3-8 verloren van Furore uit Krommenie. Met een vroege treffer van Furore kwam Amersfoort op een 0-1 achterstand die een kwartier later werd uitgebreid naar 0-2. Met slechts een keer een score voor Soesterkwartier werd de eerste helft afgerond met een 1-4 achterstand. Na een aantal aanwijzingen van Amersfoort coach Joop Stolte werd het spel in de tweede helft zichtbaar beter, waarbij echter werd verzuimd om de vele geboden kansen te benutten. Furore daarentegen deed dat wel en liep geleidelijk aan uit naar een 3-8 eindstand. Coach Joop Stolte: ,,Ik kijk met een goed gevoel terug naar de wedstrijd. De ploeg speelt echter nog niet scherp genoeg en daaraan moeten we hard werken. Drie doelpunten is een te magere score.”