Vathorst Open bij LTC Vathorst

16 september 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Vanaf 21 september zijn de tennisbanen van het complex aan de Olympus in Vathorst niet exclusief gereserveerd voor de leden van LTC Vathorst. Een week lang en voor het eerst in de geschiedenis van deze jonge tennisvereniging, wordt op de kunstgrasbanen de eerste editie van het ‘Vathorst Open’ gehouden.

Niet alleen leden maar vele tennissers uit de gehele regio hebben zich inmiddels ingeschreven om de sfeer te proeven bij deze jongste tennisvereniging binnen Amersfoort. De gehele week staat, naast tennis, in het teken van entertainment. Zo is er een ‘Lady’s Night’ in Spaanse sferen, een Salsa dansworkshop en nog vele andere activiteiten. Met een loterij op de zaterdag kan er bij het gewonnen lot, direct na de finalepartijen, in een helikopter worden gestapt voor een rondvlucht. Als klap op de vuurpijl wordt het Vathorst Open afgesloten met een geweldige demonstratiewedstrijd waarin twee Nederlandse topteams strijden om de felbegeerde tickets naar Australië.

Het winnende team vertegenwoordigt Nederland namelijk begin 2010 op het KIA Amateur Australian Open. Deze topteams worden gevormd door de Nederlandse kampioen herenenkelspel Jasper Smit en zijn partner Anouk Sterk. Beiden staan tegenover de Nederlands kampioen gemengd dubbel Eric Kuijlen en Olga Kalyuzhnaya. Deze wedstrijd begint op zondag 27 september om 13.00 uur op de kunstgrasbanen van LTC Vathorst, Olympus 26, 3825 AJ Amersfoort. Een absoluut interessante ontmoeting.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie