De Bokkeduinen weer open

9 september 2009 om 00:00 Nieuws

Bij De Bokkeduinen komen onderwijs, sport, vitaliteit en gezondheid bij elkaar. Vandaar dat er tijdens de ingebruikname een sportieve recordpoging wordt gedaan om met zoveel mogelijk mensen, zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Iedere genodigde ontvangt een springtouw met daarin een caloriemeter, zodat uiteindelijk alle verbrande calorieën genoteerd kunnen worden.

Richard Krajicek bij heropening sportcomplex SOESTERKWARTIER - Op donderdag 10 september mogen leden, deelnemers en ouders genieten van de feestelijke ingebruikname van Sportlokaal De Bokkeduinen. Afgelopen anderhalf jaar is het sportcomplex namelijk stevig verbouwd. Met de verbouwing zijn er meer mogelijkheden en faciliteiten gecreëerd voor sportende leden, deelnemers van ROC ASA - CIOS & Security Academy en leerlingen van het Prisma College.

De organisatie heeft voormalig Wimbledonwinnaar Richard Krajicek uitgenodigd om de ingebruikname op te luisteren. Naast Richard Krajicek staat Double D Force te trappelen om een spectaculair optreden te verzorgen. Na afloop van alle festiviteiten, hebben de gasten de mogelijkheid om het gebouw van binnen en buiten uitgebreid te bekijken.

Samenwerking

ROC ASA en Sportlokaal De Bokkeduinen werken onder andere samen met het Prisma College (onderdeel van de Meerwegen scholengroep, vmbo-onderwijs) en TRIAS fysiotherapie & sportrevalidatie om onderwijs en praktijk in elkaar te vlechten.

Met de vernieuwing van Sportlokaal De Bokkeduinen is onder andere ruimte gecreëerd voor de sterk groeiende opleidingen van CIOS en de Security Academy.

Ook voor alle overige bezoekers (leden/bedrijven) biedt het nieuwe Sportlokaal De Bokkeduinen meer mogelijkheden en faciliteiten. Zo is er de beschikking over een test-, meet- en keurcentrum, een grotere aerobicszaal, een verbeterde behandelruimte voor de fysiotherapeuten van TRIAS en nieuwe horecafaciliteiten. Binnen afzienbare tijd wordt bovendien een compleet nieuw Sport Medisch Adviescentrum geopend.

Sportief, gezond en vitaal

Met de verbouwing heeft Sportlokaal De Bokkeduinen een grote stap gezet in de richting van totaal gezondheidsmanagement in combinatie met persoonlijke aandacht. ROC ASA wil met dit leerbedrijf de deelnemers meer bieden dan reguliere (sport)opleidingen. Bert van Wede, manager Sportlokaal De Bokkeduinen: ,,De deelnemers moeten meer kunnen leren op het gebied van sport, vitaliteit en gezondheidsmanagement, juist omdat de markt daar om vraagt. Vandaar dat de nieuwe mogelijkheden van het gebouw zijn afgestemd op deze punten. We kunnen onze leden nu van beter advies voorzien, persoonlijker bij het sporten begeleiden en beter laten behandelen door onze fysiotherapeuten. Wij willen meer bieden om sportief, vitaal en gezond bezig te zijn, waarbij persoonlijke aandacht zeer belangrijk is. Deze deelnemers gaan na hun studie een vak uitoefenen waarbij persoonlijke aandacht voor de klant zeer belangrijk is.”

De feestelijkheden rond de opening beginnen om 15.00 uur en duren tot tot 17.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie