C1000 Roemer flexibel en servicegericht

10 juni 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Amersfoort telt vier C1000 vestigingen. De supermarkt in Schothorst is sinds drie jaar van Eliza Roemer. En dat is best bijzonder want er zijn weinig vrouwelijke supermarkteigenaars in Nederland maar er is meer speciaal aan deze C1000

,,De openingstijden zijn ons paradepaardje”, start Roemer direct met het meest bijzondere van haar C1000. ,,Wij zijn zes dagen in de week van 7 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds open. Met die ruime openingstijden komen we tegemoet aan de wens van de consument om boodschappen te doen wanneer het hem uitkomt. Je hoeft je leven niet meer aan te passen aan de winkelopeningstijden en dat is voor de consument prettig. Wij zijn er drie jaar geleden mee begonnen en het loopt als een trein. We hebben geen piekuren, het is eigenlijk de hele dag door gezellig druk. Je kunt ook niet zeggen dat het publiek ‘s avonds anders is dan in de vroege ochtend, alle consumentgroepen lopen hier op ieder uur van de dag.

Het assortiment is van ‘s ochtends tot ‘s avonds volledig”, beklemtoont Roemer. ,,Ook de versproducten groente, brood en vlees zijn de hele dag verkrijgbaar. C1000 dat is zogezegd, geen fratsen maar wel je werk goed doen. Er loopt hier een uitstekend team op de vloer, dat de hele dag bezig is met haar vak.”

Het huismerk van de C1000 wordt steeds populairder bij de consument en dat is geen wonder aldus Roemer. “Ons huismerk is een uitstekend alternatief voor de A-merken. Qua kwaliteit zijn de C1000 producten gelijkwaardig maar de prijs ligt stukken lager. Je vindt het huismerk nu al in alle groepen, dus door de hele supermarkt heen. En er komen er steeds meer bij. Het mooie van het C1000 huismerk is dat het niet alleen kopieën van A-merken zijn, er worden ook steeds meer unieke producten ontwikkeld. Een voorbeeld daarvan is de kant en klare rijst in een kuipje die je alleen maar even in de magnetron hoeft te zetten. Het huismerk verbetert en vernieuwd daarnaast de bestaande producten. Pasgeleden zijn bijvoorbeeld de magnetronmaaltijden ge-update, de receptuur en de hoeveelheid van de maaltijden is aangepast. De maaltijden zijn groter geworden, onderzoek wees namelijk uit dat vooral mannen altijd te kort hadden aan één maaltijd, dat is nu opgelost.”

Drie jaar is Roemer nu de eigenaar van deze C1000 en het bevalt haar en de klanten goed. ,,Ons klantenbestand groeit nog iedere dag”, vertelt ze trots. ,,Het geheim is eenvoudig. Luisteren naar de consument en dan bijvoorbeeld de openingstijden aan hun wens aanpassen of het introduceren van drie pinkassa’s zodat mensen veilig kunnen betalen.”

u C1000 Roemer, Pieter Stastokerf 6, 033-2541700, www.C1000.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie