De Keukenvernieuwers als keukenredders

3 juni 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Zat van de keuken? De kleur is oubollig, de deurtjes kraken en piepen, de laden rammelen of ander ongemak? Dan weet Keukenvernieuwer Miguel Bouwman raad. In overleg met de klant maakt Bouwman de keuken weer helemaal als nieuw.

Als Keukenvernieuwer voelt Bouwman zich als een vis in het water. ,,Ik ben graag met mijn handen bezig. Precisiewerk is mijn specialiteit, dat komt me goed van pas in het keukenwerk. Voor een Keukenvernieuwer is ieder dag verschillende van de vorige, iedere keuken is maatwerk, iedere klant is anders. Al die elementen samen maken het beroep van Keukenvernieuwer uniek.”

Bouwman: ,,De keuken is vaak het middelpunt van het huis, dan wil je wel dat dat middelpunt er een beetje stralend uit ziet. Maar een keuken wordt ook intensief gebruikt, scharnieren, deuren, laden, ze hebben heel wat te verduren. Logisch dat er op den duur speling ontstaat. Je kunt dan zelf aan de slag maar verstandiger is het om het aan de vakman over te laten. Ik kijk niet alleen naar wat al rammelt maar neem gelijk alles wat nog -schijnbaar- goed werkt ook mee. Ik maak er een soort algemene check-up van, een APK keuring voor de keuken waarbij ik ook direct de veiligheid van de inbouwapparatuur check. zeg maar.”

De Keukenvernieuwer verhelpt niet alleen de rammels en de kraken. Hij repareert kapotte onderdelen en hij vervangt inbouwapparatuur. ,,Wat de inbouwapparatuur betreft, werk ik uitsluitend met gerenommeerde merken, Bosch, Siemens, Atag, Boretti, Miele, noem ze allemaal maar op. Over de kwaliteit hoeft de klant zich dus bepaald geen zorgen te maken.”

Als klap op de vuurpijl maakt Bouwman van een oude keuken een nieuwe. Keukens zijn erg aan mode onderhevig. De prijs van een nieuwe keuken maakt het voor de meeste mensen onmogelijk om aldoor met die mode mee te gaan. Daar heeft De Keukenvernieuwers wat op gevonden. Om bij de tijd te blijven hoef je niet je hele keuken te vervangen, je kunt volstaan met het vernieuwen van de fronten. “Om de paar jaar een nieuwe keuken kopen is niet alleen kapitaalvernietiging het is ook nog eens onnodig’, aldus Bouwman :De romp van een keuken gaat veel langer mee dan de deurtjes en de lades. Dus waarom zou je de hele keuken er uit laten slopen, die romp laat je gewoon staan en je vervangt alleen de fronten. Dat is veel goedkoper en nog eens beter voor het milieu ook, sla je twee vliegen in één klap. Alleen nieuwe fronten, beperkt je mogelijkheden bepaalt niet, alles kan bij De Keukenvernieuwers. Alle kleuren, alle maten, alle materialen van hout tot kunststof én alle nieuwe snufjes.”

u De Keukenvernieuwers, Miguel Bouwman, 06 447 84 557

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie