Mooi: luxe voor iedereen in Vathorst

20 mei 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Mooi zijn is voor iedereen weggelegd, dat is de filosofie achter Mooi Parfumerie. De franchise keten startte in 2007. Mooi heeft onmiddellijk succes want in 2008 werd het concept uitgeroepen tot de beste starter van het jaar. De eerste Mooi van Amersfoort zit in het nieuwe winkelcentrum van Vathorst, onderneemster Dorian Kraaij is onnoemlijk blij met haar Mooi.

,,Het leuke aan Mooi is dat het voor iedereen toegankelijk is”, aldus Dorian. ,,De parfumerieën hebben een frisse, moderne uitstraling. We verkopen weliswaar pure luxe maar door onze moderne look is het voor de consument gemakkelijk binnen te stappen. Dat maken we nog extra eenvoudig door om de drie weken met merkacties te komen. Elk merk, dat we in huis hebben komt aan bod. We bieden dan een leuke korting en een trendy cadeautje. Vaak geldt bij een actie, of een korting of een cadeau, of, of dus. Wij doen en, en, dat maakt onze acties natuurlijk wel erg aantrekkelijk.”

Bij Mooi staan alle gerenommeerde cosmeticamerken in de schappen. ,,We hebben merken voor iedereen: Esteé Lauder, Clinique, Biotherm, Clarins, Chanel, Dior. Lancaster en Rituals. Sommige merken hebben een stijlvolle uitstraling, andere een pure of een jeugdige. Het belangrijkste is dat je dat merk gebruikt wat bij jou en je bij je huid past. Dan kan het best zo zijn dat je als zestigjarige een merk gebruikt met een jeugdige uitstraling, als jij je er maar goed bij voelt.”

De Beautyschool is de trots van Mooi. Dorian: ,,Iedereen kan mooi zijn, daarom heeft Mooi haar eigen unieke beautyschool ontwikkeld, waar iedereen aan mee kan doen. Die Beautyschool organiseren we iedere twee weken, steeds staat een ander merk of een ander thema centraal. De deelnemers leren alles over hun eigen huidtype, hoe ze dat het beste kunnen verzorgen en welke make-up het beste bij hen past. De Beautyschool workshops kosten maar 7,50 euro per persoon. Voor dat bedrag ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en een professioneel advies want het maximale aantal deelnemers van een Beautyschool is beperkt tot vier.”

Mooi Vathorst wordt nog verder uitgebreid met een Clarins schoonheidssalon. ,,Clarins is een uitstekend merk. De producten bestaan voor het grootste deel uit natuurlijke ingrediënten en zijn daardoor geschikt voor de meeste huidtypen. Onze ster in de salon is Nathalie. Zij is echt keigoed, heeft twintig jaar ervaring in het vak en kent de huid door en door. Heb je even geen tijd voor een complete schoonheidsbehandeling maar wil je eigenlijk wel even je bovenlip laten harsen en je wenkbrauwen epileren.”

u Mooi Parfumerie, Cruquius 12, Winkelcentrum Nieuwveen Vathorst, 033-286 0 836

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie