Optiek Verkerk geheel vernieuwd

15 april 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Bij Optiek Verkerk aan de Kamp in Amersfoort zijn ze de laatste maanden druk in de weer geweest met de verbouwing van de zaak. Die is nu verrassend en opvallend vernieuwd. Of, zoals een klant het uitdrukte: ‘Een feest om te zien en te zijn’.

Nu was het interieur van Optiek Verkerk altijd al heel bijzonder, getuige de vele reportages in mode- en vakbladen, maar wie er nu binnenstapt zal zien dat ook de nieuwe inrichting weer opmerkelijk en toonaangevend is.

Om te beginnen is er een lounge-achtige sfeer gecreëerd. Een plezierige, inspirerende omgeving met smaakvolle kleuren en materialen, waarin klanten zich behaaglijk ‘thuis’ voelen en zich graag laten adviseren over brillen en contactlenzen. Een omgeving ook waarin de schitterende collecties van Verkerk optimaal tot hun recht komen. Behalve een centrale ontvangst in het midden van de zaak, valt bij Optiek Verkerk de grote, open werkplaats op. Nieuw is ook de fraai aangelegde, deels overkapte binnentuin, waarin het met een kopje heerlijke koffie of thee ontspannend toeven is.

Kortom, er is veel veranderd en te zien bij Optiek Verkerk en daarom nodigen de mensen van Verkerk iedereen graag uit alles met ‘eigen ogen’ te komen bekijken. Klanten kunt dan gelijk kennismaken met onder meer de sublieme designcollectie van Anne & Valentin en de markante ontwerpen van de Belgische ontwerper Theo, waarvan Verkerk de mooiste modellen in huis heeft. En niet te vergeten: met de modieuze zonnebrillen van merken als Emilio Pucci, Serengeti, D & G, Persol, Ray-Ban, Fendi, Oliver Peoples, CK en Paul Smith. Evenals de nieuwe zaak een feest om te zien. En heerlijk om te dragen, bijvoorbeeld met glazen-op-sterkte, waardoor de zomer nog beter tot z’n recht komt.

Ook heerlijk om te dragen zijn de contactlenzen van Optiek Verkerk. Die worden namelijk aangemeten door ervaren contactlensspecialisten en op maat vervaardigd in het eigen lenslaboratorium. Daardoor is de pasvorm perfect en het draagcomfort optimaal.

Verder is Optiek Verkerk Varilux-specialist. Varilux-glazen zijn multifocale kwaliteitsglazen waarmee je op alle afstanden scherp kunt zien, mits ze goed zijn aangemeten. Om het welslagen daarvan vooraf te verzekeren heeft Verkerk als enige in Nederland een uniek ‘eerst- zien-dan-pas-kopen’-systeem ontwikkeld. Samen met de ‘niet-goed-geld- terug’-garantie weet u dus bij voorbaat zeker dat u altijd goed zit (én ziet) met Varilux van Verkerk.

u Optiek Verkerk is gevestigd aan de Kamp 78-80 en beschikt over een eigen parkeergarage. Het internetadres is www.optiekverkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie